Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » У передчутті свята… День перший
28.09.2017

У передчутті свята… День перший

Наприкінці вересня, в прекрасну пору року, вже традиційно до нас приходить бібліотечне свято. 30 вересня всі бібліотеки запрошують до святкування своїх відвідувачів, активних і не дуже користувачів, колег… А напередодні Всеукраїнського дня бібліотек бібліотекарі Долинської ЦБС зібралися, щоб ще і ще раз довести всім, що справжній Бібліотекар – не тільки начитаний і розумний, а й креативний, сміливий та ерудований.
З вітальним словом до бібліотекарів звернулися: заступник голови РДА Михайло Дидяк, начальник відділу культури РДА Володимир Гібчинський, директор ЦБС Людмила Фреїв, письменниця Галина Максимів.
Розпочалося святкування врученням грамот та подарунків переможцям районного етапу обласного конкурсу «Краща бібліотека року» та районного конкурсу «Родзинка бібліотечної виставки».
Спільними грамотами районної державної адміністрації та районної ради були нагороджені завідувач відділу обслуговування користувачів ЦРБ Ірина Кульчицька та завідувач Старомізунської сільської бібліотеки-філії Ольга Гладич; грамотами відділу культури – працівники Вигодської селищної публічної бібліотеки-філії. Кожна з бібліотек нашої ЦБС також отримала в дарунок «Книгу амазонок» Галини Максимів.
Тепло й душевно прийняли до бібліотечної сім’ї району новопризначених працівників, слова подяки та приємних спогадів лунали на адресу тих, хто вже залишив бібліотечну ниву, пішовши на заслужений відпочинок.
Яскраві емоції викликав у присутніх бібліотечний брейн-ринг «Надійний лоцман в морі книг». Свою ерудицію та знання з історії, міфології, літератури й бібліотечної справи доводили бібліотекарі у трьох раундах змагань: «У сьогодення – з глибини століть», «У мереживі слова» та «Бібліотека – море книг, бібліотека – храм науки». Оцінювало їх журі у складі: директора ЦБС Людмили Фреїв, головного спеціаліста відділу культури РДА Лариси Шевчук та провідного методиста РНД Наталії Чоп. Переможцями брейн-рингу стала команда наймолодших бібліотекарів «LIBRARIOS». Всі учасники отримали пам’ятні подарунки. Автор ідеї – провідний методист ЦРБ Надія Кушнірчук.
У перервах лунали гумористичні вітання від «іноземного гостя» та колег, які також сприяли святковому настрою. На завершення бібліотекарів привітала голова профкому бібліотечних працівників Валентина Любенко.
Відшумів брейн-ринг, залишивши по собі тільки спогади… Та святкування лише розпочинаються, адже Всеукраїнський день бібліотек – попереду. І знову й знову бібліотекарі доводять:

«Ми – чарівні своєю привітністю,
І людей любим більше, ніж літери.
Наші душі наповнені ніжністю.
В інформації морі ми – лідери».
(Н. Онофрійчук)

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)