Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Туризм і бібліотека: вчимося співпрацювати
21.02.2014

Туризм і бібліотека: вчимося співпрацювати

Бібліотека і туризм… Здавалось би, що може бути спільного між ними? А виявляється є! Про це йшла мова під час регіональної конференції «Бібліотеки як платформа для розвитку локального туризму», яка відбулася 19-20 лютого у приміщенні Львівської ОУНБ. Організатори конференції (програма «Бібліоміст» і ЛМГО «Інститут політичних технологій») зібрали представників бібліотек, ГО, ЗМІ й туристичної інфраструктури з Волинської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Вінницької та Закарпатської областей.
Конференцію відкрив директор Львівської ОНУБ Іван Сварник та керівник проекту Олег Процак. Про міжнародний досвід співпраці бібліотек і туризму розповіла Наталія Датченко (програма «Бібліоміст»). Досвідом розвитку туристичних можливостей міст і містечок Львівщини поділився Віталій Загайний (регіональне відділення Асоціації міст України, заступник голови). Транскордонні проекти розвитку туризму презентували Іван Горбацьо (Асоціація гірських провідників «РОВІНЬ») та Іван Більський (товариство краєзнавців Яворівщини «Гостинець»). «Основи надання туристичних послуг у сільській місцевості» – з такою темою виступив Назар Кудла (інститут економіки і туризму, м. Львів). Успішними історіями туристично-краєзнавчого спрямування поділились бібліотеки.
Другий день конференції був насичений різноманітними майстер-класами. Учасники мали змогу ознайомитись з роботою Львівського туристично-інформаційного центру, прикладами промоції туристичного продукту (з досвіду Польщі) та самостійно розробити й презентувати екскурсійні маршрути.
Від Долинської ЦБС у конференції взяла участь методист ЦРБ Надія Кушнірчук. Для бібліотек нашої системи ця тема була дуже цікавою, адже наш район багатий туристичними принадами, а з участю книгозбірень у конкурсах програми «Бібліоміст» активізувалась робота з такими цільовими групами як туристи та власники «зелених садиб».

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)