Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Разом ми – сила!
29.03.2024

Разом ми – сила!

Ось так потужно 27 березня заявила про себе ГО «Студія мистецтв» на відкритті виставки художніх робіт у «Зеленій садибі». Захід відбувся в рамках мистецького проекту «Витоки натхнення» Долинської ЦПБ. Виставка стала завершальним етапом літнього арт-терапевтичного курсу з олійного живопису, який проводила художниця-психологиня Наталія Сметаняк. З вітальним словом до присутніх звернулись засновниця студії Ірина Дмитрів та голова правління організації Юрій Дмитрів. Модерувала захід Людмила Фреїв – авторка бібліотечного проекту.
Викладач Наталія Сметаняк – професійний художник, випускниця Львівського коледжу ДУМ ім. І.Труша та ПНУ ім. В.Стефаника, практичний психолог. Учасники курсу – це долиняни та мешканці зі Сходу України, які вимушено покинули свої рідні домівки. Це родини, люди різних професій, віку, які у своєму житті мріяли малювати, а з допомогою своєї наставниці зуміли цю мрію реалізувати.

Людмила Фреїв ознайомила учасників з тематичною добіркою книг про художниць України, які не були професійними митцями, але визнані світом. Перегляд виставки творів відбувався під музичний супровід скрипальки Лілії Сидор. Своїми враженнми від творчого процесу поділились Оксана Семкулич, Людмила Засаднюк, Тадей Воронцов, Амалія Воронцова, Олена Полетюк та ін. Під час відкриття виставки відбулась благодійна акція – збір коштів на потреби військовослужбовців ЗСУ, дружини яких є учасниками навчального курсу.

Наш край надзвичайно багатий талантами, про що свідчать неодноразово організовані художні виставки митців. На заході прозвучала думка про відкриття у Долині виставкового залу, де професійні художники та аматори громади, інших міст України, змогли б виставляти свої твори.
Щиро запрошуємо долинян та гостей міста до перегляду виставки художніх робіт «Разом ми – сила!», яка триватиме ще місяць в «Зеленій садибі», та можливого придбання картин.

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)