Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Дар відкривати Диво
13.01.2015

Дар відкривати Диво

Доба прагматизму і комп’ютерних технологій, вторгаючись у найпотаємніші сфери буття, здається, не залишає людині місця на її власний погляд, особистісне сприйняття того, що називаємо дивом, чудом, щасливим і неповторним одкровенням.
Але, на щастя, є інше, глибше розуміння пошуку незвичайного у звичайному, повсякденному, непримітному для байдужого погляду.
Василь Пилип’юк і є визначним майстром, котрий із мозаїки фотомиттєвостей уміє створити грандіозне панно, у якому проступають контури Батьківщини, Країни, Держави.
Про лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, заслуженого діяча мистецтв, академіка, автора багатьох фотоальбомів, ви дізнаєтесь, переглянувши виставку – персоналію «Дар відкривати Диво» (65 р. від дня народження В. Пилип’юка), яка діє у секторі краєзнавства.
Треба бути мудрецем, який не просто споглядає третім оком – об’єктива, треба бути чарівником у найкращому розумінні, аби злитися з душею світу і саме тоді творити так, як може творити той, хто прийняв світ у своє серце і хто власне серце сховав у серці світу.
Нескінченна стрічка фотоплівок Василя Пилип’юка, з яких вибирає найкращі сюжети для книг, – це його нелегка праця. Майстер належить до тих щасливих особистостей, що вміють побачити те, чого не бачать інші, вміють знайти ту точку, з якої предмет видно по-особливому. Маестро творить душею і серцем. Життєве кредо Василя Васильовича сповна розкриває мету творчих звершень шанованого митця: «Я хочу, щоб люди дивилися на цей світ моїми очима».

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)