Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Презентація Інтернет-центру
07.11.2011

Презентація Інтернет-центру

Сучасна бібліотека – це не лише зібрання текстів та документів, це великий світ соціальних комунікацій. Майбутнє лише за тими бібліотеками, які поєднують традиційну культуру спілкування з книгою із новітніми інформаційними технологіями. Одним із яскравих прикладів того, що в такому спектрі розвиваються бібліотеки нашої ЦБС є Вигодська селищна публічна бібліотека-філія. У 2004 році філія разом із центральною районною бібліотекою отримала перемогу у відкритому конкурсі проектів, оголошеному Відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні «Інтернет для читачів публічних бібліотек (LEAP-ІV)».
Довівши необхідність доступу до Інтернету в бібліотеці не лише для жителів селища, а й для навколишніх сіл, у 2010 році бібліотека взяла участь у ІІ раунді конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету», започаткованого Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у рамках програми для українських публічних бібліотек, в якому стала одним із переможців. Завдяки цьому 4 листопада 2011 року відбулась презентація Інтернет-центру. Про сприяння місцевої влади для цієї перемоги розповіли керівник апарату Долинської районної державної адміністрації Катерина Олійник і голова селищної ради Михайло Мацелюх, про саму програму присутні мали змогу дізнатися більше від директора ЦБС Людмили Фреїв, вчитель Вигодського навчального корекційно-реабілітаційного центру Алла Стопчицька ще раз підтвердила необхідність у використанні новітніх інформаційних технологій та знову подякувала бібліотеці за співпрацю, свідченням якої є Договір про співпрацю між Долинською РЦБС та навчальним корекційно-реабілітаційним центром, а волонтер Корпусу Миру США Едді Вільямс пообіцяв допомагати бібліотеці у реалізації проекту і не тільки.
Увагу присутніх привернули вірші та музичні номери у виконанні учнів Вигодської загальноосвітньої та музичної шкіл, а сльози наверталися на очі під час етюду «Серце», який представили учні навчального корекційно-реабілітаційного центру під керівництвом режисера Вигодського народного театру Богдана Мельника. Гумористичну сценку про Інтернет виконали учасниці Вигодського народного театру, які й стали першими користувачами оновленого Інтернет-центру.
Подяку всім присутнім та учасникам презентації висловила завідувач бібліотеки-філії Тетяна Катренич.
Тож, в добру путь тобі, бібліотеко!

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)