Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Бібліотекар ХХІ століття – це…
19.04.2013

Бібліотекар ХХІ століття – це…

Яким має бути бібліотекар ХХІ століття? Роздуми на цю тему вже не один рік турбують всіх, хто так чи інакше дотичний до бібліотечної справи. Теоретики та практики, бібліотекарі та користувачі висловлюють своє бачення майбутнього бібліотеки та бібліотекаря. Працівники Долинської ЦБС на черговому Дні завідувачів бібліотек «Час відвертої розмови» в ході відкритого мікрофону «Погляд фахівця» також продемонстрували своє бачення найважливіших якостей бібліотекарів для успішного розвитку власного креативного потенціалу та впровадження інноваційних форм і методів роботи. Серед таких рис було названо: толерантність, охайність, комунікабельність, начитаність, знання сучасних технологій, компетентність, творчість та багато інших. Своєрідним підсумком цієї теми став огляд статті головного бібліотекаря Національної парламентської бібліотеки України Н. Богун «Корпоративна культура в бібліотеці» (за матеріалами зарубіжних фахових періодичних видань), надрукованої у журналі «Бібліотечна планета».
Ще однією родзинкою Дня стала мультимедійна презентація «Пам’ятники книзі», адже зібралися бібліотечні працівники району напередодні Всесвітнього дня книги і авторського права. Бібліотекарі мали змогу побачити, як різні країни світу вшановують книгу та почути цікаві факти про це восьме чудо світу.
Під час аналізу виконання статистичних показників за перший квартал були підсумовані кількісні та якісні результати роботи книгозбірень з початку року, обговорювалися проблемні ситуації та можливі шляхи їх вирішення.

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)