Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Бібліотекар – особистість творча. Підсумки конкурсу артбуків
06.09.2021

Бібліотекар – особистість творча. Підсумки конкурсу артбуків

Бібліотека сьогодні – неймовірно багатогранна та різнопланова. От, наприклад, що поєднує бібліотеку та мистецтво? Всі види мистецтва, як відомо, впливають на моральну і духовну свідомість людини. Тим виразніше завдання бібліотек: виховувати почуття, розвивати дану людині природою дорогоцінну здатність сприймати прекрасне. Одним із видів мистецтва і, водночас, одним із шляхів його донесення до користувача є артбук. Для того, щоб їх створити, подекуди треба витратити не менше коштів та часу, ніж на створення художньої інсталяції. До того ж складається враження, що сьогодні з цією формою працюють активно, як ніколи. У чому секрет популярності? Мабуть у тому, що сюди можна записувати свої думки та враження, зберігати на пам’ять яскраві емоції у вигляді світлин чи вирізок із журналів, візуалізувати будь-які ідеї.

Для того, щоб популяризувати мистецтво, бібліотекар сам повинен творчо розвиватися. Саме тому, з метою підвищення інтенсивності та якості інформаційно-бібліотечної діяльності, визначення кращих інновацій, ідей та з метою активізації творчого потенціалу бібліотечних працівників і візуалізації діяльності бібліотечної сфери у КЗ «Долинська ЦПБ» відбувся загальносистемний конкурс артбуків «Бібліотека – наша територія: стоп-кадр із бібліотечного життя» (в рамках обласного конкурсу «Краща бібліотека року»). Роботи всіх учасників були по своєму цікаві, неординарні, яскраві, тож журі прийшлося нелегко. Та все ж, підсумки підведено і переможцями конкурсу стали:

І місце – бібліотека для дітей КЗ «Долинська ЦПБ» (заступник директора з питань обслуговування дітей – Холозінська Ірина Вікторівна).

ІІ місце – Малотур’янська сільська філія  КЗ «Долинська ЦПБ» (завідувачка – Тимочко Тетяна Іванівна).

ІІІ місце – Надіївська сільська філія  КЗ «Долинська ЦПБ» (завідувачка – Бойчук Лариса Федорівна).

Також журі відзначило:

-   у номінації «Мереживо бібліотечних буднів і свят»: Княжолуцьку сільську філію  КЗ «Долинська ЦПБ» (завідувачка – Яремко Любов Михайлівна, бібліотекар Бабінчук Марія Ярославівна), Рахинську сільську філію  КЗ «Долинська ЦПБ» (завідувачка – Тихонюк Тетяна Федорівна), Великотур’янську сільську філію  КЗ «Долинська ЦПБ» (завідувачка – Кондрин Іванна Миколаївна);

-   у номінації «Бібліотечне літо – 2021 року» – Солуківську сільську філію  КЗ «Долинська ЦПБ» (завідувачка – Куціль Тетяна Йосипівна);

-   у номінації «У творчості доріг багато» – Гошівську сільську філію  КЗ «Долинська ЦПБ» (завідувачка –  Хомин Ганна Юріївна).

Всі учасники конкурсу продемонстрували креативність, творчий підхід, винахідливість та фаховість.

Підсумком конкурсу став артбук, підготовлений бібліотекарем відділу методичної та проектної діяльності ЦПБ Оксаною Озаришин, у якому відображено діяльність всіх структурних підрозділів КЗ «Долинська ЦПБ».

 

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)