Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Бібліотека на службі громади. Обираємо кращих
06.09.2021

Бібліотека на службі громади. Обираємо кращих

Єдиний засіб повноцінного функціонування бібліотек в наш непростий час — постійно доводити громаді свою користь. І бібліотечні заклади мають для цього ресурси. Адже рівень розвитку бібліотеки впливає на загальний культурний, освітній рівень населення. А високий інтелектуальний рівень жителів має забезпечити конкурентоспроможність громади. Сучасна бібліотека – це той вузловий центр, який концентрує та розподіляє інформаційні потоки.
Кращий спосіб заявити про себе, підвищити престиж бібліотеки, підкреслити її роль і значимість в місцевому співтоваристві – реалізація програм та проектів. Показниками результативності роботи бібліотеки можна назвати такі критерії: популярність бібліотеки серед читачів, затребуваність її партнерами, збільшення комерційного фінансування, участь та запрошення до участі у різних програмах, проектах та заходах тощо. Як громада працює на розвиток бібліотеки, так бібліотека працює для громади і спільно з громадою.
З метою підвищення інтенсивності та якості інформаційно-бібліотечної діяльності, визначення кращих інновацій, ідей та з метою покращення обслуговування і сприяння розвитку місцевої громади з 01 квітня по 05 вересня 2021 року Долинська ЦПБ організувала конкурс проектів «Бібліотека на службі громади» (в рамках обласного конкурсу «Краща бібліотека року»).
За рішенням журі, перемогу в конкурсі отримала Підберезька сільська філія КЗ “Долинська ЦПБ” (завідувачка Василенко Лідія Миколаївна). Також журі відзначило:
• у номінації «Краща інноваційна послуга» – Княжолуцька сільська філія КЗ «Долинська ЦПБ» (завідувачка – Яремко Любов Михайлівна, бібліотекар – Бабінчук Марія Ярославівна);
• у номінації «Бібліотека – центр творчого розвитку дітей» – Солуківська сільська філія КЗ «Долинська ЦПБ» (завідувачка – Куціль Тетяна Йосипівна) та Великотур’янська сільська філія КЗ «Долинська ЦПБ» (завідувачка – Кондрин Іванна Миколаївна).
У своїх проектах всі бібліотеки відобразили власну співпрацю із громадою, соціальні послуги, інноваційні процеси та традиційну фаховість.

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)