Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Бібліотечний серфінг «IQ LIBRARY»
27.09.2019

Бібліотечний серфінг «IQ LIBRARY»

Коли надходить вересень злотавий
Повільною ходою і, йдучи,
Шовкові пестить вруна і отави
І журавлі гуртуються в ключі…
Є. Плужник

…саме в цей час святкується Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотекарі спрямовують усі свої зусилля, майстерність, професіоналізм, творчість та кращі людські якості на те, щоб відкривати читачам красу і силу слова, передати нащадкам найдорожчі надбання людства – інтелектуальний доробок. Всеукраїнський день бібліотек відзначають в День Віри, Надії, Любові та Софії. Скажете, що це збіг? Ми ж переконані, що випадковостей не буває. Випадковість – це невидима присутність Бога. Так вже склалось, що бібліотекар – це переважно жіноча професія. Жінки-бібліотекарі і є втіленням віри в добро, надії на благополуччя та любові до світу. Відмітили професійне свято і працівники Долинської ЦБС, для яких було проведено бібліотечний серфінг «IQ LIBRARY».
Святковий настрій створювала вже розміщена на вході до бібліотеки фотозона, де лунала музика, а кожен із учасників свята мав змогу сам обрати вітання-сюрприз.
Привітав бібліотекарів зі святом начальник відділу культури районної державної адміністрації Володимир Гібчинський та вручив грамоти: управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації – провідному методисту ЦРБ Надії Кушнірчук; Долинської райдержадміністрації та районної ради – завідувачці бібліотеки-філії с.Якубів Світлані Перекіцей; відділу культури РДА – заступнику директора ЦБС з питання обслуговування дітей Ірині Бабінчук, завідувачці бібліотеки-філії с.Лолин Любомирі Підберезькій, завідувачці бібліотеки-філії с.Надіїв Ларисі Бойчук, завідувачці бібліотеки-філії с.Яворів Оксані Озаришин, бібліотекарю ЦРБ Ірині Холозінській та бібліотекарю РДБ Христині Крошней.
Зі словами вітань до колег звернулися директор ЦБС Людмила Фреїв та голова профкому бібліотечних працівників Валентина Любенко, директор публічної бібліотеки Вигодської ОТГ Тетяна Катренич.
Зачарували присутніх мелодії саксофону у виконанні учнів Долинської школи естетичного виховання ім. М. Антоновича Романа Гірного та Дмитра Мигаля (викладач Василь Панас). Зворушила бібліотекарів також переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія-2019» Юлія Коваль, яка прочитала віршоване вітання. Пісенне вітання прозвучало від художнього керівника БК с. Рахиня Мар’яни Дмитрів.
Завідувачка методично-бібліографічного відділу ЦРБ Зеновія Тарантюк традиційно привітала зі вступом до бібліотечної сім’ї нещодавно прийнятого бібліотекаря Великотур’янської сільської бібліотеки-філії Іванну Кондрин та вручила їй пам’ятний сувенір.
Учасники бібліотечної арт-судії «КнигоДрайв» зарядили всіх драйвовою енергією, прочитавши бібліотечний реп.
Продовжилось святкування конкурсною програмою, в ході якої бібліотекарі змагались, виконуючи різноманітні завдання: створювали образ бібліотекаря, відгадували слова та пісні, давали відповіді на різноманітні запитання. Команда-переможець конкурсу отримала солодкий подарунок та Диплом переможця.
Бібліотечний серфінг «IQ LIBRARY» минув весело, цікаво і ще раз підтвердив відому істину, що бібліотекарі не тільки начитані, а й креативні та веселі!



Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)