Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Бібліоінтернет у районній бібліотеці для дітей
10.11.2011

Бібліоінтернет у районній бібліотеці для дітей

Змінюється світ, змінюються бібліотеки. Вміння знаходити і використовувати потрібну інформацію є важливим елементом освіти. Головна роль у навчанні основам інформаційних знань традиційно відводиться бібліотекам. На сьогоднішній день інформаційні знання не можна вважати повноцінними без використання комп’ютерних технологій, мережі Інтернет. Розуміючи це, районна бібліотека для дітей взяла участь та стала одним із переможців ІІ раунду конкурсу “Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету” програми “Бібліоміст”.
10 листопада відбулася урочиста презентація Інтернет-центру цієї бібліотеки. Про необхідність Інтернету у бібліотеці, вклад місцевої влади та працівників бібліотеки говорили: директор обласної бібліотеки для дітей Ірина Тацакович, начальник відділу культури РДА Володимир Гібчинський, директор ЦБС Людмила Фреїв. Всі виступаючі зазначили, що Долинська районна бібліотека для дітей стала першою дитячою бібліотекою в області, яка отримала перемогу в цьому конкурсі, чим по праву може пишатися.
Учасниками свята стали учні та вчителі загальноосвітніх шкіл м. Долини. Всі присутні з цікавістю послухали пісні у виконанні дитячого ансамблю “Світанок” та учениці 4-го класу ЗОШ №6 Валерії Овчаренко, а також вірші про Інтернет з уст учнів ЗОШ №5. “Юні павучата” проявили свої знання комп’ютера та Інтернету, розгадавши загадки працівників бібліотеки та стали першими користувачами Інтернет-центру.
Завідувач бібліотеки, заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Галина Троянда висловила подяку учасникам та гостям презентації, спонсорам та місцевій владі за підтримку та допомогу.

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)