Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Жінка в літературі і живописі
05.03.2015

Жінка в літературі і живописі

Весна… 8 березня… Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.
Виставка-вернісаж «Жінка в літературі і живописі», присвячена найчарівнішій половині людства, розгорнута в залі абонементу.
Жіноча тема в літературі була присутня в усі віки і на всіх континентах. В цьому можна переконатися, переглянувши книги, представлені в розділах: «Жіноча доля в літературі» та «Поетичне слово про жінку».
Жіночий образ у живописі є своєрідним відображенням естетичних смаків кожного конкретного історичного періоду. Виставка знайомить з репродукціями картин художників різних епох, у яких вони розкривають власні уявлення про ідеал жіночої краси.
Жінки вже багато століть виявляють і велич почуттів, і талант материнства, і велич справ. Хоча, що тут говорити: кожна жінка – це особливий феномен. Скільки їх унікальних жінок в історії? Про роль жінки в суспільстві розповідають документи розділу «Жінка в історії».
Про непередбачуваність жіночого характеру не втомлюються знімати фільми режисери. Смішні й трагічні, різнопланові, як жіноча душа – саме з такими шедеврами світового кіно пропонуємо ознайомитись в розділі «Жіночі історії в кіно».
І ще – жіноча мода, кохання, краса та здоров’я, життя зірок – все це в журналах для жінок, які цікавляться різними сферами життя. Тут можна знайти не тільки цікаві, але й корисні статті.
Квіти? Цукерки? А може все ж таки цікава книжка, яка, без сумніву, подарує вам масу незабутніх хвилин наодинці з незбагненною жіночою душею і її багатющим внутрішнім світом і ще власноруч створена поетична вітальна листівка зі святом весни нашим любим читачкам.

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)