Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » З ювілеєм, улюблений клубе!
18.09.2020

З ювілеєм, улюблений клубе!

Саме такої чудової осінньої пори як зараз, 10 років тому, розпочав свою роботу клуб для людей старшого віку «Золота осінь». Його було організовано з метою допомогти старшим людям в організації дозвілля, знайти нові мотивації у житті, зруйнувати бар’єри самотності через знайомство з новими друзями і піклування. Мета благородна і варта тих зусиль, що докладаються для цього нашими бібліотекарями. Сьогодні клуб «Золота осінь» – своєрідний символ, візитна картка нашої бібліотеки.
Цей клуб згуртував людей різних за віком, освітою, професією, культурним рівнем, але які прагнуть зробити своє життя наповненим та цікавим. Клубна сім’я на даний час нараховує близько 30 чоловік і готова й надалі приймати у свої ряди всіх, хто погоджується з тим, що життя триває доти, доки в душі є місце для любові, небайдужості та творчості.
За час існування клубу його учасники довели, що з роками зовсім не втратили інтерес до життя, а вік для них – поняття умовне. Скільки запалу, енергії світиться в цих добрих, привітних очах і вічно молодих серцях! Бути у тонусі їм допомагають позитивні емоції, можливість реалізувати свій творчий потенціал та дружнє спілкування, яке багатьох рятує ще й від самотності. Кожне засідання клубу – це захід, в який вкладається часточка душі його учасників, організаторів і ведучих. Тут діляться своїми думками, враженнями, досвідом, вчаться новому і радіють життю, забуваючи при цьому про свої негаразди та хвороби, задають тон іншим. Тут працює «Університет третього віку», де ті, кому за 60, опановують роботу на комп’ютері.
Життя завжди вносить якісь корективи у наші плани і дуже прикро, що цей ювілей ми відмічаємо віртуально. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з Вами, шановні та милі учасниці клубу. Ми любимо Вас, ми Вами пишаємось! Спасибі Вам за те, що Ви є! Низький уклін Вам!
Бажаємо всім міцного здоров’я, довгих-довгих років життя, ладу в родинах, тепла в душі та нескінченної наснаги. Нехай Ваша осінь буде теплою, яскравою, доброю і подарує тільки приємні емоції!
 

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)