Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Соціальні медіа: вчимося, комунікуємо, популяризуємо
01.12.2017

Соціальні медіа: вчимося, комунікуємо, популяризуємо

Сьогодні мільйони людей користуються соціальними мережами. Не залишаються осторонь і бібліотеки, адже серед цих мільйонів можна знайти як існуючих, так і потенційних користувачів сучасних бібліотечних установ. Завдяки простому спілкуванню у соціальних мережах можна дізнатися більше про людей, а отже, отримати змогу надавати їм кращі послуги; соціальні мережі є чудовою платформою для бібліотечної PR-діяльності; якщо бібліотека хоче бути «живою» та цікавою для своїх користувачів, постійно підтримувати з ними контакт – їй не обійтися без соціальних мереж.
Вже традиційно в рамках Школи удосконалення бібліотечної майстерності продовжувалось навчання за курсом «Комп’ютерні технології в бібліотеці». Одна з тем, яка на сьогоднішній день є чи не найактуальнішою серед бібліотекарів, присвячувалась саме роботі з соціальними медіа. Під час занять бібліотекарі обговорювали тенденції, успішні практики та проблеми ефективного використання соціальних медіа у роботі. Під керівництвом спеціалістів ЦРБ учасники навчань створювали сторінки своїх установ, писали тексти, підбирали світлини та вчилися налагоджувати ефективну комунікацію у мережі.
Про ефективність таких навчань свідчить, зокрема, те, що за цей рік у мережі Фейсбук з’явилися сторінки бібліотек-філій сіл: Лолин, Гериня, Гошів, Сенечів та Вигодської селищної публічної бібліотеки-філії.
Проте бібліотека працює не тільки зі спеціалістами своїх філій, але й з користувачами, партнерами тощо. Так, до навчань по роботі в соціальних мережах долучилася голова Долинської районної організації ВУТ «Просвіта» ім.Тараса Шевченка, директор Народного дому «Просвіта» Катерина Тусик. Як підсумок – для місцевої організації «Просвіти» також створено сторінку у Фейсбук.

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)