Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Перший ювілей «Золотої осені»
20.10.2015

Перший ювілей «Золотої осені»

Осінь… Різнобарвна, розмаїта. Її недаремно називають золотою – особливо в жовтні, коли листя на деревах стають усіх можливих кольорів – лимонно-жовті, жовтогарячі, золоті, червоні та насичено-багрові. Саме в такий час, 5 років тому, «народився» читацький клуб «Золота осінь» і 18 жовтня 2010 року учасники клубу зібралися на свій перший ювілей.
5 років – багато це чи мало? Звичайно, це молодий вік, але за цей час колектив клубу виріс кількісно, став згуртованим і дружнім. Мабуть, кожний ювілей спонукає до спогадів. Тому, насамперед, були згадані всі ті, хто був ініціатором і стояв у витоків створення клубу, а це волонтери Корпусу миру США Джим і Роберта Ілейжери та перша десятка «золотоосенців». Свято супроводжувала відеопрезентація: на екрані, слайд за слайдом, перед присутніми знову проходили засідання клубу попередніх років. Вони із захопленням переглядали відеоролики, де звучали вірші та пісні у їх же виконанні.
А ще було багато виступів і привітань від президента клубу Світлани Швець, директора ЦБС Людмили Фреїв, гостей клубу: долинських поетів Ярослава Савчина та Оксани Сподар, волонтера Лариси Галушиної і, звичайно, бібліотечних працівників. Найкращі вітання, добрі побажання звучали від юних гостей свята.
Учасники клубу встигають і почитати книгу, і зайнятися улюбленою справою: це вишивка, бісер, квіткові та овочеві композиції, писанкарство. В цьому переконалися всі присутні, оглянувши виставку їхніх виробів.
Було весело, гамірно по-золотоосенському, бо недарма кажуть, що вік не в паспорті, а в душі. Саме тому всі члени клубу бадьорі, завзяті, з почуттям гумору, готові звернути гори і дістати з неба зірки. Вони не втомлювались брати активну участь у конкурсах, співали, читали свої вірші.
Хочеться вірити, що попереду ще багато засідань і ювілеїв, а «Золота осінь» не зменшуватиметься, а навпаки буде рости, бо як казав наш гість Ярослав Савчин, наш клуб ще немовля, йому ще рости й рости…

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)