Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Навчаємось у досвідчених
16.10.2015

Навчаємось у досвідчених

Престиж бібліотеки залежить від рівня професійної майстерності бібліотекаря. Працівник, який дійсно хоче бути фахівцем своєї справи, має постійно навчатися. В межах дії Школи удосконалення бібліотечної майстерності ми використовуємо різноманітні форми та методи навчання. Однією із цьогорічних тем занять було «Ділимось досвідом роботи» (досвідчені – молодому поколінню) під час візитів у бібліотеки-філії. Влітку молоді бібліотекарі відвідали бібліотеку с. Лолин, а 15 жовтня – бібліотеку-філію с. Надіїв.
Про бібліотеку як центр громади села розповіла завідувачка методично-бібліографічного відділу ЦРБ Зеновія Тарантюк. Вона також нагадала, що саме на базі цієї бібліотеки у жовтні 2012 році відбулися підсумки районних громадських обговорень «Якою має бути бібліотека нашої громади?».
Віртуальний огляд експозицій та виставок «Стоп-кадр: виставкова робота бібліотеки» провела методист ЦРБ Надія Кушнірчук.
Завідувачка Надіївської бібліотеки Лариса Бойчук привітала всіх присутніх та розповіла про роботу своєї книгозбірні у презентації «Наша бібліотека – наш простір – наші можливості». Також вона провела екскурсію до пам’ятника Т.Г. Шевченку – одного з найперших на Прикарпатті й ознайомила з його історією.
Знайомство з бібліотекою було цікавим, адже всі бажаючі мали змогу побачити не тільки книги та виставки, а й експозицію старовинних речей, зокрема, бойківську вишивку.
Учасники театру книги «Паросток», що працює при бібліотеці, здійснили разом з бібліотекарями справжню подорож у світ української казки.
Активно пройшов професійний діалог «Обговорюємо, пропонуємо, переймаємо досвід», а опісля молоді спеціалісти відповіли на запитання «Анкети молодого бібліотекаря», які дали змогу виявити найбільш проблемні для них напрямки професійної діяльності та найефективніші форми отримання знань.
На завершення всі присутні отримали в подарунок обереги – ляльки-мотанки, зроблені руками завідувачки бібліотеки та членів театру книги «Паросток».

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)