Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Краща бібліотека 2018 року
11.09.2018

Краща бібліотека 2018 року

Сучасна бібліотека – це не просто сховище книг, це – центр творчого розвитку та самореалізації, який створює умови для спілкування між людьми різних поколінь. Вже не один рік точаться суперечки про те, чи потрібна бібліотека сьогодні, коли зростає попит на інтернет-послуги, а величезний масив інформації можна отримати одним «кліком» мишки. Але велика кількість доступної інформації зовсім не означає її якості та достовірності. Бібліотеки ж надають своїм користувачам перевірену інформацію. А ще бібліотеки – це живе спілкування, комунікації, зустрічі з авторами і носіями різних культур та ідей.
Щороку, з метою підвищення інтенсивності та якості інформаційно-бібліотечної діяльності, представлення досягнень, визначення кращих інновацій, ідей, що сприяють ефективній роботі, утвердженню іміджу бібліотек, Івано-Франківська ОУНБ ім. І.Я. Франка проводить конкурс «Краща бібліотека року». У 2018 році серед бібліотек Долинської ЦБС кращою визнано Солуківську сільську бібліотеку-філію.
Також, за підсумками І (районного) етапу конкурсу, журі відзначило матеріали та роботу бібліотек-філій сіл: Ст. Мізунь (завідувач Ольга Гладич), Лолин (завідувач Любомира Підберезька), Кропивник (завідувач Ілона Дидяк), Гошів (завідувач Ганна Хомин), Максимівка (провідний бібліотекар Ольга Литвин), Новоселиця (завідувач Наталія Якимів), Княжолука (завідувач Любов Яремко), Надіїв (завідувач Лариса Бойчук), Раків (завідувач Світлана Сащак), Белеїв (завідувач Ольга Галів), Якубів (завідувач Світлана Перекіцей).

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)