Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Княжолуківці підкорюють Інтернет-простори
14.11.2011

Княжолуківці підкорюють Інтернет-простори

Демократизація та інформатизація суспільного життя впливають на залежність багатьох організацій від визнання їх різними категоріями громадян, чиї думки здатні змінювати управлінські плани, прискорювати або уповільнювати вирішення певних соціальних проблем, забезпечувати підтримку цих організацій. Чи не в найбільшій мірі це стосується бібліотек.
На створення позитивного іміджу бібліотеки, співпрацю з громадою спрямована робота програми “Бібліоміст”, зокрема, конкурс “Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету”, одним із переможців якого стала бібліотека-філія с. Княжолука. 11 листопада тут відбулася презентація Інтернет-центру.
Хлібом-сіллю вітали гостей – представників програми “Бібліоміст” Юлію Пухальську та Богдана Микицея. Місцева влада: заступник голови РДА Іван Кочержат та сільський голова Ігор Беляк відзначили, що відкриття цього Інтернет-центру було б неможливим без спільної роботи сільської громади, працівників бібліотеки, а найголовніше – допомоги депутата районної ради, начальника ЛВУМГ “Прикарпаттрансгаз” Володимира Іванишина.
Парох сільської церкви Св. Параскеви о. Михайло Довжанський не тільки освятив приміщення бібліотеки, а й подарував Святе Письмо.
Дуже сподобались усім присутнім пісні у виконанні учнів Княжолуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів і аматорського колективу клубу с. Княжолука. Любов українського народу до гумору ще раз підкреслила інсценізація “Баба Параска і баба Палажка”, а віршовані слова, присвячені Інтернету, пролунали з уст членів гуртка “Бібліометелики”. Вони ж стали першими користувачами Інтернет-центру. Керівник гуртка, педагог-організатор ЗОШ Надія Маслій, яка постійно співпрацює з сільською бібліотекою, подарувала книги, виготовлені “Бібліометеликами”.
Через Skype-зв’язок пролунали слова привітання від працівників Вигодської селищної публічної бібліотеки-філії та районної бібліотеки для дітей. Із словами вдячності до гостей та учасників звернулася директор ЦБС Людмила Фреїв.

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)