Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Долинщина зустрічала бібліотекарів України
13.11.2013

Долинщина зустрічала бібліотекарів України

11-13 листопада Івано-Франківщина приймала делегацію бібліотекарів з різних куточків України у складі 32 фахівців. Візит організувала програма «Бібліоміст» з метою обміну досвідом і можливістю перейняти ефективні та дієві ініціативи. 12 листопада вони відвідали нашу бібліотеку.
З вітальним словом до учасників зустрічі звернулися директор обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Івана Франка Людмила Бабій та регіональний координатор програми «Бібліоміст» (м. Київ) Юлія Пухальська. Від місцевої влади – заступник голови райдержадміністрації Михайло Данилюк, заступник міського голови Володимир Смолій, керуюча справами Долинської міської ради Світлана Сапетна та начальник відділу культури РДА Володимир Гібчинський.
Директор ЦБС Людмила Фреїв у ході презентацій висвітлила діяльність бібліотек району, особливу увагу приділивши роботі за проектами, яка спрямована на перетворення книгозбірень у справжній громадський центр, територію для спілкування і рівних можливостей.
Методист ЦРБ Надія Кушнірчук виступила з презентацією «Навчання бібліотекарів, як складова впровадження інновацій», під час якої наголосила, що для того, щоб відповідати вимогам сьогодення, бібліотекарі мають бути справжніми фахівцями.
Всі присутні також мали змогу переглянути відеоролик про відкриття ІРЦ «Світовид», створеного за сприяння Посольства США в Україні в рамках проекту “Інтернет для читачів публічних бібліотек (LEAP)”, який допоміг змінити життя людей з вадами зору та відкрити їм доступ до інформації.
Після закінчення презентаційної частини для гостей провели екскурсію бібліотекою, під час якої вони змогли побачити на власні очі результати раніше реалізованих проектів та поспілкуватися з користувачами й працівниками бібліотеки. Завідувач відділу інформаційних технологій Ігор Данилович ознайомив з роботою спеціального програмного забезпечення і обладнання ІРЦ «Світовид» та можливостями його використання. У навчальному візиті також взяв участь регіональний представник програми “Бібліоміст” в Івано-Франківській області Богдан Микицей.
Учасники зустрічі відвідали Василіанський монастир на Ясній горі в с. Гошів.
Сподіваємось, що цей візит залишить приємні емоції та спогади у наших колег.

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)