Меню


Наша адреса

м. Долина Ів.-Франківської обл.,
пр. Незалежності, 19А,
тел. (03477) 2-81-36,
e-mail: library_dol@yahoo.com


Чекаємо вас

понеділок – п’ятниця
з 10.00 до 18.00 год.
вихідний – субота
неділя – з 10.00 до 17.00
останній четвер місяця –
санітарний день


Офіційна інформація


Інтернет-ресурси Долинщини

Долинська міська рада - офіційний сайт Центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради
Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів
Василіянський монастир на Ясній Горі в Гошеві Карпатський трамвай. Найкращий відпочинок в Карпатах


Відвідування



Актуально

     
Видатні особистості Долинщини Пам'ятаймо всіх поіменно
(герої Долинщини: 2014-…)

Знаменні дати 2024 року
Нові краєзнавчі видання
Наші видання:
 





Архів публікацій


Головна » Новини » Бібліотека – місце традицій, простір інновацій
01.06.2020

Бібліотека – місце традицій, простір інновацій

Англійський дипломат та письменник Честерфілд казав: «Куди б ми не йшли, репутація наша – неважливо, добра чи погана, обов’язково нас випереджає…». Кажуть театр починається з вішалки, а ми можемо сказати, що бібліотека починається з Бібліотекаря! Сьогодні, в умовах тих змін, що відбулися в усіх сферах життя, багато аспектів діяльності бібліотеки вимагають перегляду та оновлення. Яскраво це показав і карантин. Плануючи семінар та його тему «Бібліотека: місце традицій, простір інновацій», ми навіть не уявляли, що доведеться працювати в таких умовах Та за час карантину робота бібліотек зазнала суттєвих трансформацій, фактично відбулося перезавантаження установ. Інновації в бібліотечній сфері торкаються не тільки технологічних змін. Змінився і спосіб мислення бібліотечних працівників, які прийняли теперішній час і оновилися самі. Ми стали іншими, думаємо інакше, інакше організовуємо свою роботу, розуміючи важливість створення свого позитивного іміджу. Зважаючи на всі сучасні вимоги, семінар довелося проводити в режимі онлайн, та це не завадило його учасникам дізнатися багато нового, поділитися власним досвідом та обговорити різноманітні проблеми і подальші перспективи.

Завідувачка методично-бібліографічного відділу ЦРБ Зеновія Тарантюк надала консультацію «Від бібліотеки до медіатеки». Пізнавальним був методичний колаж «Портрет бібліотекаря у просторі бібліотеки», який підготувала провідний методист ЦРБ Надія Кушнірчук. У ході бібліотечного полілогу «У моїй бібліотеці» власними напрацюваннями поділилися працівники бібліотек-філій сіл: Гериня, Княжолука та В.Тур’я.
Заступник директора по роботі з дітьми Ірина Бабінчук оголосила про хід та підсумки участі бібліотек ЦБС у Всеукраїнському онлайн-конкурсі малюнків до Міжнародного дня захисту дітей «Мрійник року».
Також присутні ознайомились із положеннями та складом журі запланованих до кінця року конкурсів, а на завершення всі зазначили що, незважаючи на корисність таких онлайн-семінарів та нарад, вже дуже хотіли б зустрітися в реальному режимі.

Поділіться своєю думкою

(обов`язково)

(обов`язково)